Ook dit jaar waren het bestuur en de activiteitencommissie van  ‘de Vrienden van Twickel’ aanwezig met een kraam op de moestuindag op zondag 17 september. De weervoorspelling was slecht: 15 graden en buiig. Gelukkig viel het erg mee en begon de dag weliswaar koel, maar met een stralend blauwe lucht en heerlijk zonnetje warmde het snel op.

De moestuin met heel veel groentesoorten , maar ook de bloembedden met dahlia’s, zonnebloemen en vele andere bloemsoorten lagen er weer fantastisch bij. Er waren heel veel kraampjes, waar van alles voor de tuin te koop was. De smid was er weer en ‘last but not least’ ook de heks. Bij Twickel aan Tafel, maar ook bij allerlei andere kraampjes, kon men terecht voor een lekkere hap.

Het totaal aantal bezoekers bedroeg ongeveer 3500. Het was leuk om met velen die onze kraam bezochten te praten over onze activiteiten en waar we voor staan: ’Het behoud van Twickel’. We hebben er weer een aantal leden bijgekregen. Door de enthousiaste inzet van de vele tuinvrijwilligers en de tuinlieden van Twickel kon deze gezellige dag weer worden georganiseerd. Hulde aan allen die meegeholpen hebben en dank aan Twickel. Op naar de volgende keer. De dag eindigde met een buitje, maar dat deerde verder niemand.

 

Comments are closed.